Adalar Müzesi EMITT 2011 Fuarı'nda

10-13 Şubat 2011 Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Olan
 EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 'nda Buluşalım..

Sizi İstanbul'un yeni müzesi Adalar Müzesi'yle tanışmanız, işbirliği olanaklarını konuşmamız için EMITT Turizm Fuarı'na davet ediyoruz.

İstanbul Adaları, İstanbul'un kültür ve turizm yaşamında dikkat çekici bir gelişme gösteriyor. Adalar'da yeni oteller, yeni kültür alanları ve müzeler açılıyor. İstanbul'un yeni müzesi Adalar Müzesi de, 2010 yılında Büyükada Aya Nikola mevkiinde ziyarete açıldı.

emitt1

İstanbul Adaları'nın 600 milyon yıllık tarihini, oluşumunu, çok kültürlü kent yaşamını, etkileyici tarihi eserlerini, ünlü-ünsüz Adalıları çok renkli bir sunumla anlatan Adalar Müzesi ile tanışmanız için EMITT Turizm Fuarı 3. Salon 3723 numaralı Adalar Standı'nda sizleri  bekliyoruz.

*10 Şubat 2011 Perşembe günü yolunuz Emit Fuarına düşerse, saat 16.00'da yapılacak kokteylimize de bekleriz.

Son Güncelleme ( Çarşamba, 09 Şubat 2011 16:33 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler Adalar Müzesi EMITT 2011 Fuarı'nda