cfcu

ktb logo_siyah

Türkiye'de Kent Müzeciliği Projesi

Avrupa Birliği Kültürler Arası Diyalog Müzeler programı destekli projemiz sürüyor. Proje kapsamında Maltepe Üniversitesi tarafından yapılan İç Göç Araştırma sonuçları kısa zaman içinde websitesinde yayınlanacak.

İsveç Nacka Komun H.A.M.N Proje Koordinatörü ve Müzecilik Danışmanı’nın proje kapsamında Adalar Müzesi ziyareti gerçekleşti. Adalar Müzesi Hangar Müze Alanı’ndan yer alan kalıcı bölümlerinde sergileme alternatifleri ve yeni teknoloji ile hazırlanacak ziyaretçi odaklı sunum yöntemleri konularına odaklanılan toplantının ardından önümüzdeki yaz aylarında Nacka’da detaylı bir atölye çalışması yapılması planlanıyor.

ab logo cfcu  ktb logo_siyah
Son Güncelleme ( Cuma, 03 Ağustos 2012 05:25 )
Buradasınız: Anasayfa PROJELER Türkiye'de Kent Müzeciliği Türkiye'de Kent Müzeciliği Projesi