Adalar'da Yılbaşı Kutlaması

Adalar Müzesi ve Adalar Belediyesi, 26 Aralık’ta yeni yılı karşılama partisi düzenleyecek. Açık havada yapılacak parti tüm ada dostlarına açık olacak.

Adalar Müzesi, Adalar Belediyesi’nin işbirliğiyle 26 Aralık Cumartesi günü yeni yılı karşılama partisi düzenleyecek. Bugüne kadar yalnızca Adalılar arasında kutlanagelen geleneksel yılbaşı partisi, bu yıl itibariyle tüm ada dostlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Saat 18.00-20.00 arasında açık havada yapılacak parti, şarap ikramı ve sazlı sözlü sohbetler gibi spontan etkinliklerle renklenecek. Yılbaşı nedeniyle bu yıl ilk kez tüm Adalar Belediye tarafından ışıklandırılacak.

Parti kapsamında kullanılacak alanlar ise Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi, Büyükada Taşmektep, Burgazada Sait Faik Evi ve Kınalıada İDO İskelesi önü olarak sıralanıyor.

Bilgi için:

Handan Yalvaç
Adalar Müzesi Projesi

Son Güncelleme ( Çarşamba, 20 Ekim 2010 17:07 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Adalar Müzesi Basın Bültenleri Adalar'da Yılbaşı Kutlaması